Фото без опису

До 10 жовтня триває реєстрація на Інноваційну програму «ШІ молодь» — можливість для молоді віком від 18 до 25 років навчатись у провідних експертів в галузі штучного інтелекту та створити власний проєкт!

З 14 по 23 жовтня на учасників чекає 5 лекцій в онлайн-форматі на платформі Zoom, практичні завдання та робота над власними проєктами.

Теми лекцій: Ознайомлення з ШІ: Використання у різних професіях і галузях. Основи промптингу: Як писати ефективні промпти для оптимізації задач. Використання ШІ для медіаграмотності та фактчекінгу: Інструменти для перевірки інформації. Етичне та безпечне використання ШІ: Захист даних і відповідальне застосування технологій. ШІ для розвитку нових ідей та громадських ініціатив: Як використовувати ШІ для створення проєктів з соціальним впливом.

Спікери Інноваційної програми «ШІ молодь»:

Володимир Шинкаренко — Development Programs Lead OMD Optimum Media

Олександр Краковецький — спеціаліст з ШІ, автор книги «ChatGPT, DALL·E, Midjourney: Як генеративний штучний інтелект змінює світ»

Дмитро Білаш — Co-Founder and Chief Business Development Officer Osavul

Ольга Петрів — Юристка у напрямку штучного інтелекту ЦЕДЕМ

Найкращі роботи отримають можливість фінансування та реалізації у життя. Крім того, 4 команди-переможці поїдуть на екскурсію до Києва в одну з провідних технологічних компаній України та відвідають менторську сесію.

Більше про програму, спікерів і теми лекцій читайте за посиланням: https://filter.mkip.gov.ua/aiprogram/

Зареєструватися на програму можна до 10 жовтня за посиланням тут .

Набір на Інноваційну програму «ШІ молодь» проводить команда Фільтр. Національний проєкт з медіаграмотності Міністерства культури та стратегічних комунікацій України разом із Центр демократії та верховенства права . Програма реалізується у партнерстві з UNESCO Ukraine та за підтримки Японії.